Få nyttige usability tips her

Team Education Insights

Den digitale vej til nye elever

Gør jeres skole synlig

Vi har hos Online-Results oprettet en enhed, som er dedikeret til online markedsføring for uddannelsesinstitutioner. Team Education Insights er bygget til at levere en optimal service og rådgivning, så vi kan tilbyde den bedste synlighed for jeres skole.

For at kunne sammensætte den ideelle markedsføringsplan for skolerne er det vigtigt at have erfaring med og indsigt i, hvilke behov og værdier, de forskellige skoler værdsætter. Vi har begge dele.

Vi forstår målgruppen

Hos Team Education Insights har vi arbejdet med mange forskellige uddannelsesinstitutioner – og vi ved, hvad der er nødvendigt for at give jeres skole den rette digitale markedsføring. Vi er specialiserede i at kunne skabe den markedsføring på nettet og de sociale medier, der fylder elev- og kursuspladserne op.

Fremtidens unge bruger mere og mere tid på de digitale platforme, og det er derfor vigtigt, at jeres markedsføring er fængende og inspirerende, så de unge vælger at kontakte netop jeres skole. Se for eksempel hvordan YouTube kan bruges til at tiltrække kommende elever

Skolerne siger

Igennem årene har vi hjulpet et utal af skoler og uddannelsesinstitutioner. Se her, hvad nogle af skolerne siger om samarbejdet:


Vi har et rigtig godt samarbejde med Online-Results. De er gode til følge op på vores markedsføring og holder os hele tiden opdateret, så vi har et overblik over situationen. Vi oplever en rigtig god kommunikation med vores konsulent, som altid er venlig og imødekommende. De er altid nemme at komme i kontakt med.

Pia Fischer
Viceforstander, Vejlefjordskolen


Efter vi har fået lavet en ny hjemmeside hos Online-Results, får vi mange flere henvendelser fra potentielle elever, som er interesseret i vores skole. Samarbejdet med Online-Results kan man sammenligne med at gå ind i en tøjbutik og møde en ekspedient, som rent faktisk har en ærlig mening om den vare, han sælger. De kommer med en stor viden, et stort engagement og indsigt i det, der er deres ekspertise.

Jakob Bonderup
Forstander, Engelsholm Højskole


Online-Results leverer god og relevant sparring og tager selv initiativ til kampagnemuligheder. De er reelle at handle med og tænker over vores behov. Samtidig er de særligt dygtige på uddannelsesområdet. De kommer med friske ideer og forslag, også til de kanaler de unge målgrupper primært ser, fx Facebook eller YouTube.

Carina Leth
Kommunikationsmedarbejder, HF & VUC Roskilde

Specielle dage – fx åbent hus og efterskolernes dag

Hos Online-Results ved vi, hvor vigtigt det er at få folk ud på skolens faciliteter og opleve omgivelserne og stemningen. Vi ved, hvordan de her events skal markedsføres, så I får så mange potentielle elever som muligt ud til jeres arrangementer. Vi sørger for skræddersyet markedsføring til alle former for events, såsom åbent hus, efterskolernes dag osv.

Reel og troværdig rådgivning

Vores mål er at overholde jeres budgetter og give jer rådgivning, så det afsatte budget bliver brugt optimalt. Vi siger tingene lige ud af posen og giver jer altid reel og troværdig sparring.

Klar til at fylde skolen?

Du bliver mødt af en konsulent, som har den løbende dialog om strategi, rådgivning og kampagneplanlægning. Teamet har desuden en projektleder, der sørger for at alle indsatser er bundet sammen, leveres til tiden og sikrer, at kollegaer med den rette kompetence udfører opgaven.

Ring til os

Send os en mail

Case:

Fjordvang Efterskole

Skolens ledelse og kommunikationsrådgiver udarbejdede i samarbejde med Online-Results en plan for sporing af trafik, content og online markedsføring. Udbyttet efter det første år var 20 % flere elever.

Øget synlighed, 20 % flere elever

Case:

Engelsholm Højskole

En flot og brugervenlig hjemmeside, der kunne skaffe flere henvendelser. Som også forbedrede SEO placeringerne og markedsføres på Facebook, Instagram og LinkedIn

Mere trafik, flere henvendelser

Fra opdagelse til fastholdelse

Vi har den erfaring og de værktøjer, der skal til for at ramme potentielle elever i alle faser i beslutningsprocessen.

Google Ads

Google Ads er en af de mest intelligente og omkostningseffektive former for markedsføring, man overhovedet kan indkøbe. Vi er derfor sikre på, at vi kan tilbyde enhver skole i landet en optimal markedsføring – ikke mindst gennem Google Ads, der indeholder følgende markedsføringsformer:

Søgeannoncer

Display bannerannoncer

YouTube videoannoncer

Facebook

Facebook bliver dagligt besøgt af ca. 3,5 mio. brugere, der gennemsnitligt anvender mere end 1 time om ugen på mediet. Facebookbrugerne opretholder bekendtskaber, forretningsforbindelser og dyrker deres interesser i fællesskab.

Platformen giver os adgang til at målrette vores markedsføring til de personer, vi gerne vil eksponere annoncerne for. Her har vi eksperter siddende, der kan opsætte og varetage skræddersyede kampagner til jeres kommende elever.

Instagram

Instagram er et populært medie, og det er perfekt til jeres brand og storytelling. Instagram har generelt en yngre brugerskare og kan derfor være ideel til at påvirke netop jeres kommende elever.

Fælles for Instagram og Facebook er, at det er nemt at dele billeder og videoer, som mange brugere kan ”like” og dermed skabe opmærksomhed omkring skolen. Instagram har i forhold til Facebook mange yngre brugere, hvilket giver en god mulighed for at blive eksponeret for jeres potentielle elever.

Hjemmesider

Vi bygger nogle af landets hurtigste hjemmesider i Googles anbefalede teknologi AMP. Udover utrolig hurtig loadtid, så er hjemmesiderne designet til at give den bedste brugeroplevelse, så de besøgende let finder den efterspurgte information – og endnu vigtigere: hurtigt og nemt kan finde kontaktmuligheder.

I tillæg til AMP-sider bygget i vores eget framework, kan vi også bygge AMP hjemmesider i WordPress, hvis der er behov for CMS, hvor I selv kan foretage rettelser. Se fx vores case med Engelsholm Højskole.

SEO

Hos Online-Results er vi eksperter i SEO – fra søgeordsanalyse og meta descriptions til alt-tags og links. Vi sørger for, at jeres hjemmeside bliver præsenteret så højt som muligt på Google, når brugere søger på specifikke søgeord, som matcher skolens tilbud.

Vi hjælper jer så alle tekniske faktorer, der spiller en rolle for SEO kommer på plads, at brugerne lander på de rette undersider og at teksterne er optimeret til både søgemaskiner og mennesker.

Kursusportal

Vi er medstiftere af en kursusportal, der hjælper alle, der er interesserede i at videre- og efteruddanne sig, med at finde relevante kurser og uddannelser i Danmark. Platformen giver brugeren indblik i relevante kursustilbud og gør det nemt og trygt at kontakte udbyderen af kurset. Vi bruger portalen aktivt til at markedsføre de kursusudbydere, der matcher målgruppen.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om lead generering via kursusportalen kurseroguddannelser.dk.

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Mød os på Facebook

Skal vi fylde jeres skole op?

Kontakt Per Voss Bredsten på pvb@online-results.dk eller 22 10 99 00 og få en snak om, hvordan vi kan lave et samarbejde til gavn for både jer og jeres kommende elever.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv klogere på brugeradfærd

Se hvordan vi hjælper vores kunder