Få nyttige usability tips her

Hjemmeside

Få flere kunder med en lynhurtig hjemmeside med konverteringsvenligt design

Ny hjemmeside? Vi har løsningen til din virksomhed

Vi bygger hjemmesider forankret i adfærdsdesign, som kort sagt gør den besøgende til kunde. Vi er internationalt anerkendt for vores viden om og evner til at bygge markedets absolut hurtigste hjemmesider.

Online-Results har i over 10 år hjulpet danske virksomheder med at få topplaceringer på Google (SEO), al den viden er naturligvis bygget ind i vores hjemmesideløsninger.

Vi tilbyder 3 løsninger

WordPress: Løsninger skræddersyet over dine behov og ønsker

All Inklusive Hjemmeside: fortæl om din virksomhed og vi skaber en side der skaffer kunder.

Smart hjemmeside: en side designet til at skaffe kunder til en særdeles attraktiv pris

Skræddersyet WordPress side

Lynhurtig hjemmeside i det gratis CMS system, du selv kan opdatere

Med en WordPress hjemmeside bygget af os får du markedets hurtigste WordPress løsning, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Vi kan lave løsningen fra A-Z eller vi kan indgå et samarbejde med dig, din organisation eller dit bureau.

Du vælger selv, om du ønsker vores hjælp til efterfølgende support og hosting eller om du vil stå for opdateringen af indholdet.

Vi er blandt de førende eksperter i verden til at bygge WordPress AMP, et framework som giver lynhurtige hjemmesider. Vores hold har dertil en enestående viden om SEO, brugeradfærd og konverteringsoptimering som tænkes ind i alle vores hjemmesideløsninger.

Overvejer du en WordPress løsning?

All Inclusive hjemmeside

Lynhurtig hjemmeside i vores eget AMP framework med fuld support

Vi bygger din hjemmeside fra A-Z. Baseret på et interview skriver vores erfarne tekstforfattere tekster, der konverterer og følger best practise for tekst på nettet.

Din hjemmeside designes og bygges på vores omfattende viden om, hvad der skal til for at gøre den besøgende til en kunde. Hjemmesiden er umulig at hacke, og den er lynhurtig, bygget i AMP frameworket. Vores ekspertise inden for AMP er internationalt anerkendt, blandt andet af Google.

Siden bygges af erfarne specialister i SEO og brugervenlighed. Løsningen inkluderer fuld opsætning af sporing, herunder calltracking.

Denne løsning er baseret på en abonnementsmodel og hostes og supporteres af Online-Results.

Overvejer du en All Inclusive løsning?

Smart hjemmeside

En hjemmeside designet til at skaffe dig flere kunder til en attraktiv pris

Vi bygger hjemmesiden i det populære WordPress system, hvor du selv kan styre indholdet. Sidens design er specifikt udviklet til at skaffe flest mulige kunder.

Hjemmesiden får samme tekstindhold og billeder som din nuværende side og har valgfrit farveskema og logo. Denne type hjemmeside er simpel, men designet, så du får det bedste grundlag for din markedsføring online.

For en investering på mindre end 4 ugers annoncering i lokalavisen får du en hjemmeside, der får brugerne til at gøre det du gerne vil have dem til – at tage kontakt.

Prisen for denne løsning starter på blot 6.995 kr. Det er muligt at tilkøb ekstra funktioner og ydelser.

Overvejer du en ny, prisbillig hjemmeside?

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri


Efter vi har fået lavet en ny hjemmeside hos Online-Results, får vi mange flere henvendelser fra potentielle elever, som er interesseret i vores skole. Samarbejdet med Online-Results kan man sammenligne med at gå ind i en tøjbutik og møde en ekspedient, som rent faktisk har en ærlig mening om den vare, han sælger. De kommer med en stor viden, et stort engagement og indsigt i det, der er deres ekspertise.

Jakob Bonderup
Forstander, Engelsholm Højskole

Klar til at få flere kunder med en ny hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i lynhurtige hjemmesider med konverteringsvenligt design. Vi sørger for at dine besøgende bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

Ros fra vores kunder

Vi gør vores yderste for at forstå din forretning og dine behov. Vi sammensætter løsninger med udgangspunkt i din strategi og dit budget. Vi sætter alt ind på at gøre din investering så rentabel som overhovedet muligt.


Vi er i en branche, hvor der er hård konkurrence om kunderne. Med de resultater Online-Results har leveret med vores hjemmeside og ikke mindst de gode SEO resultater fortjener de 5 stjerner

Jacob Madsen
Ejer, Nordjysk Anlæg


Der er run på telefonen og hjemmesiden. Så meget, at jeg næsten ikke kan varetage alle henvendelser/opstarte nye forløb. Jeg drukner i henvendelser 🙂

Hanne Flyvholm
Cand.psych. aut, Aalborg Psykologerne


Jeg har med stor tilfredshed brugt Online-Results til både SEO, Google Ads og hjemmeside. De yder altid en meget kompetent og professionel rådgivning, hvilket har skabt markante resultater.

Thomas Wetche
Direktør, Begravelsesforretningen Vahl & Wetche


Online-Results are simply among the top experts in the world at creating AMP sites. Very few companies have made such a variety of AMP sites that work so smoothly on desktop and mobile devices alike.

Ben Morss
Developer Advocate, Google

Se nogle af vores løsninger

Engelsholm Højskole

Give steel

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Stellini Kaffe

DEKRA Business

Invester i en hjemmeside, der konverterer besøgende til kunder

Vores erfarne hold af specialister i digital brugeradfærd sikrer dig en lynhurtig, brugervenlig hjemmeside, der giver dig succes online. Få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af at investere i en ny hjemmeside.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Mød os på LinkedIn

Se ledige jobs