Få nyttige usability tips her

Bing Ads

Siden 2010 har vi givet vores kunder et unikt forspring med Bing Ads

Den mest oversete investeringsmulighed på nettet

Online-kampagner på Bing er en unik mulighed for at lave en rigtig god investering og komme et skridt foran dine konkurrenter. Bing har de seneste år igangsat mange tiltag for at øge deres andel af search markedet, og det er vores vurdering, at Bing er en rigtig god søgemaskine. Da meget få har øjne for de muligheder, der findes på Bing, er det ofte muligt at købe meget billige topplaceringer – og oveni dette er det vores klare erfaring, at kampagnerne konverterer bedre end på Google. At være synlig på Bing er den bedste anbefaling inden for online markedsføring, vi kan give dig.

Bing – større end du tror

Selvom Bing er en overset søgemaskine for de fleste, er deres markedsandel alligevel større end man umiddelbart skulle tro. Ifølge Search Engine Land ligger andelen af søgninger i Danmark på 8 %. Siden Microsoft relancerede deres søgemaskine som Bing i 2009, har den på verdensplan fordoblet deres markedsandel på søgemarkedet.

Annoncering på Bing er en oplagt mulighed for at komme foran dine konkurrenter – med vældigt lave indkøbspriser og gode konverteringsrater.

Mindre konkurrence og billigere klikpriser

Vi har selv foretaget en række test af potentialet for annoncering på Bing og deler tre af de mest opsigtsvækkende cases herunder. Det er således eksempler på nøgletallene for tre udvalgte søgeord, der normalt betragtes som værende meget konkurrenceprægede. Sammenligningen mellem priserne på henholdsvis Google Ads og Bing Ads viser imidlertid en bemærkelsesværdig forskel: annoncering på Bing er markant billigere – og markedsandelen er større.

Annoncering på Bing

Bing giver dig det bedste afkast pr. investerede krone. I stort set alle tilfælde kan vi skaffe klik til en lavere pris end på Google og højere konverteringsrater – kort sagt en langt højere ROI end du kan få på Google.

Skynd dig derfor at kontakte din konsulent hos Online-Results og udnyt det varmeste tip inden for online markedsføring! Ring på 70 302 402.

Lavere konkurrence = lavere priser

Ved en søgning på næsten et hvilket som helst søgeudtryk vil man finde markant færre annoncer på Bing. Lavere konkurrence giver typisk lavere priser pr. klik. Det er ikke urealistisk at regne med en klikpris svarende til ca. 50 % af den, man betaler på Google. Nedenfor finder du tre gode eksempler på, hvor lukrativ en investering Bing kan være, sammenlignet med Google.

Søgeord: Flytning København

Google Ads

CPC 

22,61

DKK

Bing Ads

BILLIGST

CPC 

1,89

DKK

Søgeord: Sprogcenter

Google Ads

CPC 

4,47

DKK

Bing Ads

BILLIGST

CPC 

1,48

DKK

Søgeord: Sushi levering

Google Ads

CPC 

4,39

DKK

Bing Ads

BILLIGST

CPC 

2,89

DKK

Google Ads

CTR 

2,13

%

Bing Ads

HØJEST

CTR 

8,82

%

Google Ads

CTR 

6,64

%

Bing Ads

HØJEST

CTR 

13,89

%

Google Ads

CTR 

13,20

%

Bing Ads

HØJEST

CTR 

26,67

%

Højere konverteringsrater på Bing

Konverteringsraten er generelt højere på Bing. Det er både vores egen erfaring, men også en tendens som større, internationale test viser. En stor del af forklaringen på den højere konverteringsrate findes i det faktum, at der ganske enkelt er færre annoncører, og sandsynligheden for, at en potentiel kunde vælger din virksomhed, er derfor større.

Bing rammer det købedygtige “+35 segment”

En af forklaringerne på at Bing er en ekstremt rentabel investering er, at det segment, der typisk benytter Bing, er mere købedygtigt. Ifølge comScore er brugerne på Bing typisk 35+ og har betydelig større købekraft end på fx Google.

Default søgemaskine på Edge, Amazon, Xbox m.fl.

Bing er standardsøgemaskine på Internet Explorer og Edge, som begge er hyppigt benyttede browsere i Danmark. Desuden er Bing en fast del af Microsoft produkter fx. Windows, Outlook produkter, Skype, Xbox m.v. Siri, Apples digitale assistent, og Amazon assistant enheder benytter også Bing som søgemaskine. Endelig driver Bing også søgninger på Amazon’s Silk browser som er integreret i Kindle Fire, Fire phone og Fire TV.

Mød os på Instagram

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Bliv klogere på brugeradfærd


Online-Results har rykket vores virksomhed i form af nye kunder, større omsætning og bedre indtjening. Vi får hver eneste dag et stort antal henvendelser fra husejere, industrivirksomheder, ejendomsadministratorer og offentlige institutioner, hvis interesse er blevet vakt gennem vores stærke online tilstedeværelse.

Mikael Andersen
Indehaver, Aalborg Tagmaling & Facaderenovering

Partnerskab med Apple, Amazon og LinkedIn

I 2016 købte Microsoft LinkedIn, hvilket sandsynligvis vil åbne for nogle meget spændende målretningsmuligheder på Bing. Bings partnerskaber med Apple og Amazon har også spændende perspektiver og endelig har Bing også indgået partnerskaber med bl.a. Yelp, Facebook og Foursquare.

Vi er Microsoft Advertising Partner

Online-Results har medarbejdere, som er certificeret gennem Bing, og vi er Microsoft Advertising Partner. Vi har dermed direkte adgang til kompetent sparring og hjælp hos Bing.


Vi sætter os ind i kundernes forretning og går hele tiden efter at konkretisere formålet med deres marketing indsats. Samtidig ser vi holistisk på vores indsatser for kunden – dvs. vi tænker fx på sammenhænge mellem UX-design på hjemmesiden, søgeordenes relation til kundens forretning og interaktioner med kundernes hjemmeside. Vi ser aldrig ensidigt på online marketing og det tror jeg er med til at skabe virkelig gode resultater for rigtig mange af vores kunder.

Daniel
PPC & Display Specialist, Online-Results

Kom to skridt foran med Bing Ads

Få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan skræddersy en kampagne på Bing, der bringer dig foran konkurrenterne. Få billigere topplaceringer og flere konverteringer med den mest oversete investeringsmulighed på nettet.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv klogere på brugeradfærd

Mød os på LinkedIn